Vi som jobbar här

Kristel Detlefsen (Förskolechef)

Tillsammans med min fästman, Jonatan, och vår son bor vi strax utanför Munkedal på en gård i en lantlig miljö. I vår familj ingår även en hund, en katt, och två hästar.

Jag har ett brinnande intresse för att undervisa och min fritid spenderar jag tillsammans med min familj, mina vänner och våra djur. Jag är utbildad lärare i engelska och idrott och hälsa mot de äldre åldrarna.

Min vision är att skapa en förskola som är  en förälders främsta val.  När du lämnar ditt barn på vår förskola skall du känna att ditt barn är i trygga händer, är i en utvecklande miljö med kompetent personal  som har hjärta för verksamheten.


Linda Johansson (leg förskollärare)

Presentation kommer inom kort!

 

 


Charlotte Eklund (leg förskolelärare)

Jag heter Charlotte Eklund och bor i Munkedal med mina två barn. På min fritid spenderar jag väldigt mycket tid med familjen. Tillsammans är vi mycket i skogen, ute på havet och en del samhället och närmiljön. Ett aktivt friluftsliv ligger varmt om mitt hjärta.

Jag är zumba-instruktör och tycker om all typ av träning. Jag är ledare i barngymnastiken i Dingle, vilket är fantastiskt roligt. Jag är väldigt engagerad i samhället och tänker mycket “ingen kan göra allt men alla kan göra något”.

Jag blev ombedd att presentera vad som är viktigt för mig i min pedagogroll, vilket är så otroligt mycket att det är svårt att hålla kort.Jag vill därför inleda med ett citat av Frederick Douglass som är väldigt talade och en grundsten i mitt förhållningssätt: “ Det är lättare att bygga starka barn än att laga en trasig vuxen”. För mig innebär det att barnen i förskolan bland annat ska få känna trygghet samtidigt som hon/han får möjlighet till skapa sin identitet.

Jag har ett genuint intresse för barns utveckling och lärande. Jag har ett stort intresse och fördjupade kunskaper inom språkutveckling och flerspråkighet. Hållbar utveckling och utomhuspedagogik ligger varmt om hjärtat och jag brinner för att skapa förutsättningar för att barnen får en relation till vår natur och miljö.

___________________________________________________________________

Ingemar Belemark( Kock)

Mitt namn är Ingemar, jag bor i Trollhättan. Jag utbildade mig i gymnasiet till kock på hotell- och restaurangprogrammet och har sedan dess jobbat inom området. Efter något års arbete läste jag Maritim gastronomi, en YH-utbildning. Där fick jag lära mig om hållbarhet, ekologi och säsongsbetonad matlagning. Efter det har varit på flertalet restauranger i Väst Sverige som alla har haft en tydlig inriktning mot detta.

Jag har alltid haft ett intresse av att göra något lite annorlunda inom yrket, när min sambo visade mig annonsen där Kristel sökte en kock på Skorpan så tänkte jag att detta måste jag prova!

Matfilosofin är enkel. Goda råvaror, lagade med kärlek. Det ska smaka gott, se gott ut och vara roligt att äta min mat!

___________________________________________________________________

Johanna Andersson (Pedagog)

Presentation inom kort!

 

__________________________________________________________________

Annika Heina(Barnskötare)

Jag heter Annika Heina o är 52 år, är utbildad barnskötare. Har 4 barn o 6 barnbarn. Bor på landet o har två hundar.  Jag älskar att vistas ute i naturen och Barn är det underbaraste som finns.

___________________________________________________________________

Helena Schewenius (Barnskötare)

Jag bor i Munkedal tillsammans med min man och våra två barn. Varje år sätter jag potatis och odlar olika sorters grönsaker som jag tycker är jätteroligt. Det är bra att barnen får vara med från början och se hur det växer upp och blir till mat.På min fritid tycker jag om att träna, vara ute  i trädgården och umgås med min familj och mina vänner.För mig är det viktigt att barnen känner sig trygga i sin miljö och att vi arbetar utifrån barnets egna behov.  Varje individ är unik och det ska vi ta vara på.

________________________________________________________________________________________________

Josephine Mattsson(Pedagog)

Presentation kommer inom kort!

____________________________________________________________________________________________

Jonatan Sjönneby(Vaktmästare)

Jag bor i Munkedal med min fästmö, Kristel, och våra 2 barn. Vi har en egen gård och jag brinner för djur och natur. Jag intresserar mig för att återvinna produkter, material och lokalt producerade produkter. Jag brinner för att skapa en hållbar miljö och en hållbar framtid för nästa generation.

___________________________________________________________________________________________

Nathalie Blidberg(Barnskötare)

Presentation kommer inom kort!

 

Annonser