Vi som jobbar här

Kristel Detlefsen (Rektor)

Tillsammans med min sambo och våra två söner bor vi strax utanför Munkedal på en gård i en lantlig miljö.

Jag har ett brinnande intresse för barn, att undervisa och min fritid spenderar jag tillsammans med min familj, mina vänner, våra djur och helst i naturen. Jag är utbildad lärare (Engelska/idrott och hälsa mot de äldre åldrarna) och 2018 tog jag examen som Rektor mot Karlstad Universitet.

Min vision är att skapa en förskola som är  en förälders främsta val.  När du lämnar ditt barn på vår förskola skall du känna att ditt barn är i trygga händer, är i en utvecklande miljö med kompetent personal  som har hjärta för verksamheten.


Linda Johansson (leg förskollärare)

Jag har två barn och bor i en villa i Munkedal tillsammans med min sambo. På min fritid umgås jag gärna med min familj, påtar i trädgården, njuter i naturen eller läser en bok.
Jag har arbetat i förskola ca 25 år, varav de sista 10 åren som legitimerad förskollärare. Mitt mål som förskollärare är att stötta, vägleda och utmana barnen i sin utveckling/utbildning och samtidigt ha roligt tillsammans. Alla är vi olika och därför anser jag att det är viktigt att möta varje barn utifrån sina förutsättningar. När jag går till mitt arbete känner jag glädje och utvecklas som människa och pedagog.

___________________________________________________________________

Iza Albinsson(Pedagog)

Jag har tre vuxna barn och två barnbarn, och jag är bosatt i Uddevalla.
På min fritid vistas jag gärna i skogen, läser böcker och umgås med min familj.
Jag har tidigare arbetat som undersköterska i trettio år,men bestämde mig för att sadla om, och nu är jag utbildad barnskötare.
Att arbeta med små människor är verkligen något som jag stortrivs med.

___________________________________________________________________

Sissi Franklin(Barnskötare)

Jag är 30 år gammal och nyexaminerad barnskötare, tidigare jobbade jag inom vården. Jag bor i ett hus på landet en bit utanför Munkedal tillsammans med min sambo och våra två barn som är 9 och 6 år gamla. På fritiden umgås jag gärna med min familj och mina vänner och hittar på roliga saker tillsammans.

__________________________________________________________________

Natalie Eklund (pedagog)

Presentation inom kort!

____________________________________________________________________

Annika Heina(Barnskötare)

Jag heter Annika Heina o är 52 år, är utbildad barnskötare. Har 4 barn o 6 barnbarn. Bor på landet o har två hundar.  Jag älskar att vistas ute i naturen och Barn är det underbaraste som finns.

___________________________________________________________________

Ann Warghed (Kock)

Ann Warghed 63 år bor i Uddevalla har 2 döttrar 32 och 29år gamla Börja min utbildning till kock 1983 1986 börja jag jobba som kock på Åhléns restaurang i Uddevalla 1990 sökte jag mig till förskola Älskar mitt jobb och att laga mat till barn Både spännande och utmanande

____________________________________________________________________________________________

Liselotte (Barnskötare)

Jag bor i Munkedal med min sambo och våra 3 barn. Har jobbat inom förskola i ca 15 år och jag stortrivs med mitt jobb. Älskar att umgås med min familj och vara ute i naturen och åka till kusten. Tillbringar även mycket tid i ishallen (MBK) då mina båda barn spelar.

____________________________________________________________________________________________

Valentina Meija (Leg.förskolelärare)

Jag heter Valentina Meija och är 36 år gammal. Jag bor i Skredsvik tillsammans med min familj och är mamma till mina två barn (13 och 8 år) Jag och min familj kommer från Lettland (flyttade till Sverige 2010) där jag läste till förskollärare och grundskollärare i tidigare år.  Jag har arbetat inom förskola i 10 år. Som förskollärare  har jag ett brinnande intresse för språkutveckling (själv talar i 5 olika språk)

Upplever mig som en trevlig, omtänskam  och positiv person som älskar sitt jobb och är på ”rätt plats”. Jag älskar att tillsammans med barnen på Skorpans djur och naturförskola få utforska och lära tillsammans och utvecklas som individer i olika miljö. Min fritid spenderar jag på olika crossbanor både i Sverige och Lettland (där min son kör), i trädgård och växthus bland alla mina plantor och tillsammans med min familj och mina kära.

Annons