Vi som jobbar här

Kristel Detlefsen (Rektor)

Tillsammans med min fästman, Jonatan, och våra två söner bor vi strax utanför Munkedal på en gård i en lantlig miljö. I vår familj ingår även en hund, en katt, och två hästar.

Jag har ett brinnande intresse för att undervisa och min fritid spenderar jag tillsammans med min familj, mina vänner och våra djur. Jag är utbildad lärare i engelska och idrott och hälsa mot de äldre åldrarna.

Min vision är att skapa en förskola som är  en förälders främsta val.  När du lämnar ditt barn på vår förskola skall du känna att ditt barn är i trygga händer, är i en utvecklande miljö med kompetent personal  som har hjärta för verksamheten.

Linda Johansson (leg förskollärare)

Jag har två barn och bor i en villa i Munkedal tillsammans med min sambo. På min fritid umgås jag gärna med min familj, påtar i trädgården, njuter i naturen eller läser en bok.
Jag har arbetat i förskola ca 25 år, varav de sista 10 åren som legitimerad förskollärare. Mitt mål som förskollärare är att stötta, vägleda och utmana barnen i sin utveckling/utbildning och samtidigt ha roligt tillsammans. Alla är vi olika och därför anser jag att det är viktigt att möta varje barn utifrån sina förutsättningar. När jag går till mitt arbete känner jag glädje och utvecklas som människa och pedagog.

Iza Albinsson(Pedagog)

Presentation inom kort!

Nadja Johansson (Pedagog)

Presentation inom kort!

Annika Heina(Barnskötare)

Jag heter Annika Heina o är 52 år, är utbildad barnskötare. Har 4 barn o 6 barnbarn. Bor på landet o har två hundar.  Jag älskar att vistas ute i naturen och Barn är det underbaraste som finns.

Ann Warghed (Kock)

____________________________________________________________________________________________

Liselotte (Pedagog)