Vi som jobbar här

Kristel Detlefsen (Förskolechef)

Tillsammans med min fästman, Jonatan, och vår son bor vi strax utanför Munkedal på en gård i en lantlig miljö. I vår familj ingår även en hund, en katt, och två hästar.

Jag har ett brinnande intresse för att undervisa och min fritid spenderar jag tillsammans med min familj, mina vänner och våra djur. Jag är utbildad lärare i engelska och idrott och hälsa mot de äldre åldrarna.

Min vision är att skapa en förskola som är  en förälders främsta val.  När du lämnar ditt barn på vår förskola skall du känna att ditt barn är i trygga händer, är i en utvecklande miljö med kompetent personal  som har hjärta för verksamheten.

Linda Johansson (leg förskollärare)

Jag har två barn och bor i en villa i Munkedal tillsammans med min sambo. På min fritid umgås jag gärna med min familj, påtar i trädgården, njuter i naturen eller läser en bok.
Jag har arbetat i förskola ca 25 år, varav de sista 10 åren som legitimerad förskollärare. Mitt mål som förskollärare är att stötta, vägleda och utmana barnen i sin utveckling/utbildning och samtidigt ha roligt tillsammans. Alla är vi olika och därför anser jag att det är viktigt att möta varje barn utifrån sina förutsättningar. När jag går till mitt arbete känner jag glädje och utvecklas som människa och pedagog.

Ingemar Belemark( Kock)

Mitt namn är Ingemar, jag bor i Trollhättan. Jag utbildade mig i gymnasiet till kock på hotell- och restaurangprogrammet och har sedan dess jobbat inom området. Efter något års arbete läste jag Maritim gastronomi, en YH-utbildning. Där fick jag lära mig om hållbarhet, ekologi och säsongsbetonad matlagning. Efter det har varit på flertalet restauranger i Väst Sverige som alla har haft en tydlig inriktning mot detta.

Jag har alltid haft ett intresse av att göra något lite annorlunda inom yrket, när min sambo visade mig annonsen där Kristel sökte en kock på Skorpan så tänkte jag att detta måste jag prova!

Matfilosofin är enkel. Goda råvaror, lagade med kärlek. Det ska smaka gott, se gott ut och vara roligt att äta min mat!

Isabelle Eklund (Pedagog)

Presentation inom kort!

Annika Heina(Barnskötare)

Jag heter Annika Heina o är 52 år, är utbildad barnskötare. Har 4 barn o 6 barnbarn. Bor på landet o har två hundar.  Jag älskar att vistas ute i naturen och Barn är det underbaraste som finns.

Helena Schewenius (Barnskötare)

Jag bor i Munkedal tillsammans med min man och våra två barn. Varje år sätter jag potatis och odlar olika sorters grönsaker som jag tycker är jätteroligt. Det är bra att barnen får vara med från början och se hur det växer upp och blir till mat.På min fritid tycker jag om att träna, vara ute  i trädgården och umgås med min familj och mina vänner.För mig är det viktigt att barnen känner sig trygga i sin miljö och att vi arbetar utifrån barnets egna behov.  Varje individ är unik och det ska vi ta vara på.

________________________________________________________________________________________________

Isabelle Karlsson(Pedagog)

Presentation kommer inom kort!

Jonatan Sjönneby(Vaktmästare)

Jag bor i Munkedal med min fästmö, Kristel, och våra 2 barn. Vi har en egen gård och jag brinner för djur och natur. Jag intresserar mig för att återvinna produkter, material och lokalt producerade produkter. Jag brinner för att skapa en hållbar miljö och en hållbar framtid för nästa generation.

Erfan Frid(Barnskötare)

Presentation kommer inom kort!